Naslovna

bedzKonMat d.o.o. osnovan je aprila 1997. godine sa osnovnom delatnošću "Tehničko ispitivanje i analiza", a sa idejom da se razvija u pravcu pružanja usluga u oblasti ispitivanja metodama bez razaranja.

Stičući važne referense, KonMat je 2004. godine, kao jedina privatna Laboratorija zadovoljio uslove na prvom Javnom tenderu koji su raspisale Termoelektrane "Nikola Tesla" iz Obrenovca i kvalifikovao se za usluge ispitivanja metodama bez razaranja. Novembra 2005. godine KonMat je završio proces akreditacije kod Akreditacionog tela Srbije (akreditacioni br. 01-127) kao nezavisna laboratorija za ispitivanje metodama bez razaranja i metalografska ispitivanja u skladu sa standardom SRPS EN ISO 17025.

U skladu sa standardom ISO 9001, novembra 2008. godine sistem menadžmenta kvaliteta KonMat-a je certifikovan i od strane TÜV SUD Srbije (sertifikat br. 12 100 40971 TMS).

Opširnije...

Pretraga

sertifikat naslovna
Akreditovana laboratorija za ispitivanja metodama bez razaranja, ATS - 01-127 Ispitivanje materijala, zavarenih spojeva, energetske i procesne opreme
 • Tab 1

  metode ispitivanja naslovna
 • Tab 2

  Posao shvatamo veoma ozbiljno

  Tehničko osoblje KonMat-a je obučeno u skladu sa zahtevima važećih standarda za sve metode ispitivanja za koje je KonMat akreditovan. Pored domaćih uverenja posedujemo i međunarodne sertifikate za sve važnije metode IBR-a.
  Iza nas je dugododišnje iskustvo u ispitivanju i kontrolisanju opreme energetskih postrojenja, rafinerija, cementara, hemijske i prehrambene industrije, industrijskih parnih kotlova, građevinarstvu, na opremi pod pritiskom, i čeličnim konstrukcijama, u svim značajnim kompanijama u Srbiji i zemljama u okruženju.  Detaljnije

Ispitivanje penetrantima


Pored vizuelnog ispitivnaja zavrenih spojeva i proizvoda od metalnih materijala, KonMat je akreditovan i za daljinsko vizuelno ispitivanje.

OPŠIRNIJE...

Radiografsko ispitivanje


KonMat je akreditovan za radiografsko ispitivanje zavarenih spojeva i odlivaka na čeličnim i alumijumskim proizvodima.

OPŠIRNIJE...

Ispitivanje ultrazvukom


Pored ispitivnaja zavarenih spojeva, akreditovani smo i za ultrazvučno ispitivanje odlivaka, otkovaka, čeličnih profila i limova.

OPŠIRNIJE...

Metalografsko ispitivanje


Metalografko ispitivanje metodom je prektično jedina metoda ispitivanja koja može da prisustvo nepravilnosti u ...

OPŠIRNIJE...

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.konmat.com, www.konmat.rs i www.konmat.co.rs je KonMat d.o.o. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo KonMat d.o.o. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je KonMat d.o.o.